Un biciclist din Slatina a ajuns cu răni la spital după ce o mașină i-a tăiat calea

Un biciclist din Slatina a ajuns cu răni la spital, marți după-amiază, după ce o mașină i-a tăiat calea pe strada Cireașov.

Cel puțin așa susține biciclistul, pe care echipajul SMURD ajuns la fața locului l-a găsit căzut și răni în mai multe zone ale corpului.

„Echipajul SMURD Slatina a intervenit, marți, în municipiul Slatina, pe strada Cireașov, în zona Colegiului «Alexe Marin», pentru a acorda îngrijiri medicale unui biciclist. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit conștient, cu dureri la umărul drept și excoriații la nivelul feței, cotului drept și genunchiului drept. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt. sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Potrivit unor surse OLT-ALERT, bărbatul susținea că o mașină a trecut prin fața lui, a frânat și a căzut de pe bicicletă. La sosirea echipajului de prim-ajutor, autoturismul despre care vorbea victima nu mai era la fața loculuil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here