A murit unul dintre cei mai mari lăutari din Olt. Adrian Mititelu îl deplânge! / FOTO

Unul dintre cei mai cunoscuți lăutari, Mitel Drăgulin, din Iancu Jianu, Olt, a murit, miercuri, la doar 45 de ani, pe patul de spital, fiind măcinat de o boală cruntă de care suferea lăutarul.

Printre cei care îl deplâng pe Mitel Drăgulin se numără și patronul FC Universitatea Craiova, omul de afaceri Adrian Mititelu, apropiat al lăutarului.

„Din păcate MITEL s-a stins! Mare păcat, mare tristete… A fost unul dintre ultimii rapsozi autentici cu ștaif. Îl cunosc încă din anii ’90, era un pusti ce învața meserie lîngă tatăl său , cunoscutul rapsod Lache Dragulin, și el plecat în lumea celor buni. Sincer, cu greu îmi pot imagina vreo petrecere în lipsa lui… Cu toate astea, Taraful de la Iancu Jianu trebuie să continue, pentru Mitel, pentru brand, pentru traditie, asa a fost din generație în generație… Dumnezeu să te aibă în pază Mitele, vei rămâne mereu în inima noastră”, a scris, pe pagina sa de socializare, Adrian Mititelu.

Taraful din Morunglav, în care Mitel Drăgulin s-a format sub coordonarea tatălui său, Lache Drăgulin, se numără printre cele mai vechi și autentice formații lăutărești din Oltenia. Mitel Drăgulin a avut mai multe apariții televizate, inclusiv la TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here