Slătineanul care a încercat să întrețină relații sexuale cu o fetiță de 12 ani, trimis în judecată

Slătineanul de 45 de ani care luna trecută a pipăit o fetiță de 12 ani, propunându-i să întrețină relații sexuale cu el, a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

Dosarul a fost înregistrat în 5 iunie, sub numărul 6123/311/2018, la Judecătoria Slatina.

Costel Balcan a fost reținut în 10 mai de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina după ce părinții unei fetițe de 12 ani au alertat Poliția că un vecin le-ar fi pipăit fiica, propunându-i relații indecente. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv.

Scena s-a petrecut în seara zilei de 9 mai, în fața blocului în care locuiește familia minorei. Aceasta se juca și bărbatul, vecin, s-a apropiat de fetiță, pe care a atins-o în mai multe zone și i-a propus, pur și simplu, să întrețină cu el relații sexuale.

Familia fetei a alertat Poliția.

„În fapt, s-a reţinut că, la data de 9 mai 2018, inculpatul B.C.E., în vârstă de 45 de ani, din municipiul Slatina, a agresat-o sexual pe minora B.G.M., în vârstă de 12 ani, cu care era vecin de cartier, pe care a mângâiat-o în mai multe zone ale corpului şi căreia i-a propus să întreţină relaţii sexuale”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here