Olt/ Ce avem noi aici: Unul avea permis de conducere, dar era beat. Altul era treaz, dar n-avea permis

Polițiștii din Olt continuă să descopere în trafic tot felul de încălcări ale legii. Recent, un șofer din Hunedoara care circula pe un drum național care traversează Oltul a fost depistat de oamenii legii beat criță. Un alt bărbat a fost prins conducând o mașină, deși nu poseda permis de conducere.

În data de 7 iunie, pe Drumul Național 64, în comuna Grădinari, a fost depistat un bărbat de 48 ani, din municipiul Petroşani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism  având o concentraţie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge, faptă prev. şi ped. de art. 337, din Codul Penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Dacă hunedoreanul avea permis de conducere, dar era beat, un bărbat din Olt a fost surprins la volan cu alcoolemie zero, dar fără să posede permis.

În noaptea de joi spre vineri, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Slatina a fost depistat un bărbat de 23 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea  un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cauză, au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here