Patru oameni din Olt împlinesc un SECOL de viață în anul Centenarului. Vor fi felicitați de ministrul de Interne, Carmen Dan

Patru persoane din Olt vor fi sărbătoriți, miercuri, 13 iunie, de autoritățile județului cu prilejul împlinirii a 100 de ani de viață în chiar anul Centenarului Marii Uniri. Prefectul de Olt le va transmite, printre altele, și un mesaj de felicitare din partea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Este vorba de Gheorghe Burcioiu, din comuna Bărăști, sat Popești, Sofia Petrișor, din Slătioara, sat Salcia, Sorana Venera Stoicescu, din Caracal și Vergil Otea din comuna Ianca.

Știu și autoritățile aceste importante evenimente. Astfel, miercuri, 13 iunie, dis-de-dimineață, în cadrul unei campanii intitulate „O viață cât un centenar”, prefectul județului, Silviu Neacșu, se va deplasa, însoțit de șefii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Jandarmeriei Olt și Inspectoratului de Poliție Județean, respectiv col. Adrian Tănase, col. Dorel Drejoi și comisarul șef de poliție Ionel Cristian Sîrbu, la domiciliul bătrânului din Bărăști, pentru a-i transmite felicitări și a-i ura La mulți ani.

În aceeași formulă, reprezentanții celor patru instituții o vor primi, tot miercuri, la 10.30, la prefectură, pe bătrâna din Slătioara, după care vor avea întâlnire cu sărbătorita din Caracal, la sediul primăriei orașului. Ulterior, cei patru oficiali îl vor vizita și pe bătrânul din Ianca.

Prefectul județului are și un mesaj de felicitare pentru cei patru oameni din partea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

„Așa e bine și frumos, să ne cinstim oamenii în vârstă și să marcăm public, în cazul celor care ating un secol de viață în chiar anul centenarului, împlinirea a 100 de ani. Nu este puțin lucru, sunt destine rare acestea și trebuie să fim alături de oameni ca ei”, a declarat prefectul Silviu Neacșu.

În afară de mesajele de felicitare și de urări, sărbătoriții vor primi un tricolor și câte o insignă cu inscripția „România 100”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here