Șeful Poliției Olt și procurorul șef Marian Nițu s-au întâlnit într-un loc unde polițiștii și procurorii nu prea pun piciorul/FOTO

Șeful Poliției Olt, comisarul șef Ionel Cristian Sîrbu, și procurorul Marian-Sergiu Nițu, șeful urmăririlor penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, s-au întâlnit, luni la prânz, într-un loc unde polițiștii și procurorii nu prea pun piciorul.

Ei s-au întâlnit la Muzeul Județean Olt, unde au participat la deschiderea unei expoziții foto-documentare despre scriitorul Panait Istrati. Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Olt nu a venit singur la eveniment, ci însoțit de cei doi adjuncți ai săi, comisarii șefi Cristian Voiculescu și Cristian Bădiță.

Ei au primit invitații din partea instituției-gazdă, cărora le-au dat curs nu doar pentru că sunt îndrăgostiți, poate, de cultură, ci și pentru că despre expoziția vernisată luni a vorbit și soția procurorului șef Marian Nițu, Liliana Nițu, angajată pe un post de muzeograf în cadrul Muzeului Județean Olt.

De la stânga la dreapta: Ionel Cristian Sîrbi, Cristian Bădiță, Cristian Voiculescu, Marian-Sergiu Nițu

Cert este că oamenii legii au aflat lucruri interesante despre viața și opera marelui scriitor Panait Istrati.

Ulterior, ei au fost invitați să viziteze și secțiile permanente ale muzeului, având-o drept ghid pe soția procurorului Marian Nițu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here