Nicole Tender, audiată la Înalta Curte. Ce cadouri de LUX i-a făcut Alinei Bica soția milionarului Tender

Sursa foto: b1.ro

Soția milionarului Ovidiu Tender, Nicole, a fost audiată, marți, la Înalta Curte, în calitate de martor în dosarul în care soțul său a făcut denunț împotriva fostei șefe DIICOT, Alina Bica.

Astfel, aceasta a declarat că, în timpul judecării dosarului Rafo-Carom, în care era implicat și Ovidiu Tender, Nicole i-a făcut mai multe cadouri Alinei, printre care o statuie de bronz care reprezenta Justiția, un ceas Rolex în valoare de 7-8 mii de euro și o poșetă Louis Vuiton, în valoare de aproximativ 2 mii de euro.

”Când a fost numită secretar de stat, i-am făcut cadou o statuie din bronz care reprezenta Justiția. Nu mi-a cerut, a fost inițiativa mea. Când mi-a spus că îi place foarte mult ceasul meu Rolex, i-am cumpărat și ei unul nou, din Paris, pe urmă am văzut că îl purta sora ei. Cred că valoarea ceasului era 7-8 mii de euro. I-am făcut cadou o poșetă Louis Vuiton, am și eu una la fel, cred că a costat 2.000 de euro. Cadourile i le dădeam pur și simplu, când era o ocazie specială, îi cumpărăm alte cadouri”, a precizat Nicole Tender, conform ziare.com.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here