Comisarul șef Mihai Mihalache a promovat concursul pentru șefia Poliției Slatina

Poliția Municipiului Slatina are, de miercuri, 20 iunie, șef cu acte-n regulă în persoana comisarului şef Mihai Mihalache, care a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcţii. El conducea instituția din ianuarie prin ordin de împuternicire. 

Mihai Mihalache a promovat concursul cu nota 8,70, în vreme ce singurul său contracandidat, comisarul Marian Bărbulescu, a ales să nu se mai prezinte la concurs după ce, în decembrie 2017, a susținut concursul pentru ocuparea aceleiași funcții, dar a fost notat doar cu 4,52 la proba de interviu, în condițiile în care nota minimă pentru promovare era 7.

Concursul desfăşurat miercuri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a constat în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica și bibliografia stabilite de comisie.

Postul de șef al Poliției Slatina este vacant de la finalul lui 2016, când șeful de până atunci al instituției, Vasile Stoean, a ieșit la pensie. Locul acestuia a fost preluat, prin împuternicire, de comisarul șef Sorinel Bărbuică, care în decembrie 2017 s-a înscris la concurs sperând să ocupe cu acte în regulă funcția. El s-a retras, atunci, din cursă.

Comisarul şef Mihai Mihalache se află la conducerea Poliţiei Slatina, prin împuternicire, din  ianuarie 2018. Numirea sa a venit după ce, la sfârşitul anului trecut, nimeni n-a reuşit să promoveze concursul pentru ocuparea acestei funcţii. Singurul candidat, acelaşi comisar Marian Bărbulescu, a reuşit să ia doar 4,52, nota minimă necesară promovării fiind 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here