Amănunte DRAMATICE din viața elevei de 16 ani care s-a SINUCIS/ Imagini cu un înger

OLT-ALERT a intrat în posesia unor amănunte dramatice din viața tinerei de 16 ani din comuna Teslui, elevă a Liceului cu Program Sportiv din Slatina, care, sâmbătă dimineață, a ales să plece din această lume.

Larisa Cosmina nu și-ar fi cunoscut tatăl. Mama ei a părăsit-o imediat după naștere, lăsând-o în grija bunicii materne, care a crescut-o. În ciuda acestor dureri din viața ei, tânăra nu a arătat niciodată că ar fi traversată de gânduri negre. De altfel, ea și-a pus capăt vieții din dragoste, așa cum reiese din biletul de adio pe care l-a lăsat.

„Ne pare foarte rău, era un copil bun care nu a arătat vreodată că ar putea face ceea ce a făcut, din păcate, sâmbătă dimineață. Ea a fost lăsată, după naștere, în grija bunicii materne de mama ei, care nu s-a mai întors acasă. De tatăl ei nu se știe, de asemenea, nimic. A fost crescută de bunică, era elevă la Liceul cu Program Sportiv din Slatina. Un copil, repet, bun. Păcat de ea”, a declarat primarul din Teslui, Mihăiță Lăzărescu, care a precizat că o va sprijini pe bunica fetei cu tot ce este necesar în astfel de momente grele.

Larisa Cosmina a fost găsită, sâmbătă dimineață, de un vecin atârnând în ștreang de grinda unei anexe gospodărești. Fata a lăsat un bilet de adio în care a explicat pe larg care a fost motivul ce a făcut-o să recurgă la acest gest extrem.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânăra ar fi ales să își pună capăt vieții din dragoste. Ea ar fi cunoscut un băiat de care s-a îndrăgostit și care, la un moment dat, a plecat în străintătate. Potrivit unor surse locale, bunica nu ar fi văzut cu ochi buni relația nepoatei cu tânărul respectiv.

„În dimineața acestei zile, ora 07.00 un bărbat din comună Teslui a sesizat faptul că, vecină să, o minoră de 16 ani este spânzurată de grindă unei anexe gospodărești. În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care își explică gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Imediat ce s-a aflat despre moartea fetei, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe pagina de socializare a Larisei Cosmina.

„Dumnezeu să te ierte suflet drag”, a scris o peirtenă, Andreea Corina.

„Nu am cuvinte să descriu acest sentiment…. Nu știu cu ce să încep…. Am rămas șocată când am aflat, ai fost un copil bun, ai fost o fată luptătoare… Nu știu de ce s-a ajuns tocmai aici, dar știu că acolo sus cineva va avea grijă de tine!!! Ai fost tu mai certăreață de fel, și ne cam certam când ne întâlneam, dar pe o altă parte ai fost un copil bun, înțelegător și știu că nimeni nu te va uita…. Ai știut cum să intri în inima cuiva, ai știut cum să te comporți, și cum să vorbești! Dumnezeu să te ierte Larisa Cosmina nu te vom uita niciodată! #Condoleanțe familiei!”, scris o altă prietenă, Bianca.

„Acum câteva zile m-am întâlnit cu ea pe stadion, și acum asta?! Condoleanțe”, scrie pe Facebook un coleg.

„Doamne deci nu-mi vine să cred! De ce te-ai dus așa ușor, de ce ai renunțat la viață ta. Nu înțeleg, erai o fată puternică, o fată frumoasă… Erai o campioană în viața tuturor. M-ai lăsat aici singură… Nu stiu cum va fi fără tine.. Îngerul meu. Chiar dacă nu ne cunoșteam de mult timp, tot ai ajuns la inima mea… Te iubesc foarte mult… Nu îmi doream să te pierd… De ce ai ales să pleci, de ce?… Dumnezeu să te ierte”, își arată durerea o altă prietenă a Larisei.

„Dumnezeu să o odihneasca în pace!Te iubim și-ți vom duce dorul, Lari!” – Cătălin.

„Rămas bun suflet drag..ai plecat si ne-ai lăsat… mereu ai fost o fată puternică care nu renunța niciodată…. ai fost perfectă… frumoasă, inteligentă, curajoasă…♥ te-ai dus prea devreme… nu te voi uita niciodată!” – Claudia T. Mihaela.

„Dumnezeu so ierte nu trebuia să facă asta avea tot viitorul în față mare păcat o fată așa frumoasă” – Gina Bledea.

„As fi vrut să lupți si sa rămâi cu mine” – Laura S. Ionela.

În 17 iunie, Larisa Cosmina posta pe Facebook o fotografie cu imaginea ei, surâzătoare, însoțită de textul „Cel mai frumos cadou făcut cuiva este SPERANŢA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here