Paul Stănescu a anunțat, sâmbătă, la Slatina, un nou miting al PSD la București. „Trebuie să fim pregătiţi «cu arma la picior»”

Prezent, sâmbătă, la Slatina, unde a participat la deschiderea Caravanei „Alege oaia” și la Conferința județeană de alegeri a conducerii Tineretului Social Democrat Olt, viceprim-ministrul Paul Stănescu a anunțat că în scurt timp pe scena politică vor avea loc acțiuni de forță și că va fi nevoie ca la București să se adune iarăși social-democrații din toată țara, ca la mitingul din 9 iunie. „Trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată «cu arma la picior»”, a spus el.

„Apreciez foarte mult ce aţi făcut şi aţi avut un moment în care m-am bucurat enorm, mitingul de la Bucureşti, când v-aţi organizat foarte bine şi cred că Organizația Olt n-a răspuns niciodată aşa de bine la un asemenea mare eveniment pe care Partidul Social Democrat l-a organizat la nivel naţional. Am văzut că au fost şi persoane mai în vârstă decât mine, dar au fost foarte mulţi tineri și m-am bucurat că de la Olt aţi venit foarte mulţi şi fac apelul la voi: să ştiţi că în următoarea perioadă, uitându-ne cu toţii pe scena politică, uitându-ne și în mass-media, la tot ce se întâmplă azi, trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată «cu arma la picior», pentru că este posibil să mergem din nou la Bucureşti. Și v-aş ruga să mergem cât mai mulţi, să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, acolo, în Piaţa Victoriei, care de fapt nu reprezintă interesele naţiunii, ci reprezintă alte interese. Am verificat aceste lucruri şi au alte interese, interesele altora. Nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aş ruga să fiţi pregătiţi «cu arma la picior», când preşedintele va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”, a declarat Stănescu.

Viceprim-ministrul a mai spus că următoarea perioadă de timp va fi una decisivă pentru destinul viitoarelor generaţii din România, prezicând că într-o lună vor fi manifestări de revoltă.

„Anul 2018 este nu numai despre Centenar, dar va fi un an crucial în ceea ce înseamnă direcţia României şi nu cred că spun vorbe mari. Partidul Social Democrat, prin programul de guvernare pe care îl are, este un program sută la sută românesc, pe când alţii au alte interese, interese de grupuri multinaţionale. (…) Eu cred că următoarea perioadă de timp, să spunem o lună, va fi decisivă pentru destinul viitoarelor generaţii din România. O să vedeţi că nu spun vorbe mari, o să vă daţi seama în scurt timp. Cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară normală, unde la un moment dat am crezut că anormalitatea este normalul. Tot timpul ne-am dorit să fim echilibraţi, dar în momentul în care vezi ce interes au unii, la un moment dat, te revolţi, iar revolta nu tot timpul duce la lucruri foarte bune. În perioada următoare, veţi vedea ce am vrut eu să zic”, a mai declarat Paul Stănescu.

Președintele PSD Olt le-a cerut tinerilor social-democrați din județ să dea dovadă de solidaritate și, „aşa cum spunea preşedintele Liviu Dragnea în mesajul de aseară (vineri, 22 iunie – n.r.), să mergem până la capăt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here