Numeroase persoane au blocat toate intrările în Primăria Chişinău în semn de protest pentru anularea mandatului câştigat de Andrei Năstase/ FOTO

Câteva sute de persoane au manifestat marţi dimineaţă în faţa Primăriei din Chişinău împotriva deciziei Curţii Supreme de Justiţie de invalidare a alegerilor locale câştigate de către pro-europeanul Andrei Năstase.

În jurul orei 8:30, protestatarii au blocat toate intrările în Primăria Chişinău ca niciun angajat să nu poată intra în instituţie, afirmând că e “zi liberă” pentru că “primarul nu a fost ales”, scrie unimedia.info.

La protest au participat şi liderii PAS şi Platforma DA. “Începem o nouă etapă a vieții noastre, dacă putem să-i spunem așa. Vom merge prin țară și vom vorbi cu oamenii. Trebuie să scăpăm de Plahotniuc și dictatură”, a declarat Maia Sandu.

Printre motivele în baza căreia a fost anulat mandatul câştigat de Andrei Năstase se numără incredibil, şi anume că acesta a postat un mesaj de îndemn la vot în ziua alegerilor care a strâns mai multe vizualizări decât diferenţa de voturi cu care a câştigat în faţa socialistului Ion Ceban.

Foto: unimedia.info

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here