GRAV accident rutier pe centura Alexandriei. A fost activat Planul Roșu de Intervenție/ Imagini de la fața locului

Planul Roșu de Intervenție a fost pus în aplicare astăzi, la un accident rutier de pe raza municipiului Alexandria, produs, pe centura orașului, între un autoturism și un microbuz plin cu bulgari. În eveniment au fost implicate, în total, 13 persoane. 

Astăzi, în jurul orei 11.15, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii teleromăneni au fost alertați de producerea unui accident rutier cu victime multiple, pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, la intersecția care duce spre localitatea Lăceni, între un autoturism și un microbuz.

Pentru gestionarea acestui eveniment, a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție, la fața locului deplasându-se o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanta SMURD, o ambulanta de transport victime multiple, șapte ambulante SAJ și mai multe echipaje de poliție.

„În accident erau implicate 13 persoane, 9 de cetățenie bulgară, care se aflau în microbuz și 4 de cetățenie română, acestea aflându-se în autoturism. Toate cele 4 persoane de cetățenie română, un bărbat și trei femei, conștiente și stabile, ce prezentau diferite traumatisme, după primirea primului ajutor calificat au fost transportate la Spitalul Județean din municipiul Alexandria pentru investigații medicale amănunțite.

După preluarea victimelor de către echipajele medicale, pompierii militari au continuat să asigure măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii, pe lângă fluidizarea traficului rutier în zonă, au preluat cazul pentru efectuarea cercetărilor specifice”, se arată într-un comunicat al ISU Teleorman.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat începând cu ora 11.40, situația revenind la starea de normalitate.

Polițiștii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. Oamenii legii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here