Accident GRAV în Olt, la Slătioara/ Două persoane sunt INCONȘTIENTE/ Imagini de la locul evenimentului

UPDATE: Cele două persoane găsite inconștiente la locul accientului au DECEDAT!

Un grav accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă pe raza localității Slătioara, la ieșire de comună spre Criva (Piatra Olt) unde două autoturisme, în care se aflau patru persoane, s-au lovit. Impactul a fost atât de puternic, încât două dintre victime sunt inconștiente. 

În acest moment echipele de salvare încearcă să le readucă la viață pe cele două victime găsite inconștienete. Acestea AU FOST GĂSITE în stop cardio-respirator.

„Este vorba de un accident rutier în comuna Slătioara, ieșirea spre Criva, cu două autoturisme implicate în care se aflau patru persoane. Două persoane sunt inconștiente, fără victime încarcerate. Acționează un echipaj SMURD, o autospecială pentru descărcare și mai multe echipaje de la Ambulanță. Cele două persoane inconștiente se află în stop cardio-respirator și se execută manevre de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cele două victime aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 34 de ani, și un bărbat, 48 de ani, șofer al celuilalt autoturism.

Șoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din același autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conștient, cu traumatism toracic și traumatism membrul superior.

1 COMENTARIU

  1. Educatia manelista si urmările ei!Iliescu si cu ai lui au tziganizat tzara!de la un manelist nu poti cere nici măcar o data responsabilitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here