Două victime din accidentul produs în Slătioara au MURIT/ Șoferul care a produs tragedia era BEAT și a scăpat cu viață/ Imagini VIDEO și FOTO de coșmar

Două dintre cele patru persoane implicate în accidentul rutier produs vineri seară pe DJ 677, la ieșirea din comuna Slătioara spre Piatra Olt, au MURIT. Șoferul care a produs accidentul era beat. El a scăpat cu viață.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției olt, Cristian Grigorescu, șoferul vinovat a pierdut controlul asupra directiei de mers, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism.

„Soferul unui autoturism, care se afla sub influenta alcoolului, a pierdut controlul asupra directiei de mers pe DJ 677, în comuna Slatioara, a intrat pe contrasens si a lovit frontal un alt autoturism”, a declarat Grigorescu.

În cele două autoturisme se aflau patru persoane. La fața locului au ajuns un echipaj SMURD, o autospecială pentru descărcare și mai multe echipaje de la Ambulanță.

Echipele de intervenție au găsit două persoane inconștiente, în stop cardio-respirator, și au început imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, victimele nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate.

„Cele două victime aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 34 de ani, și un bărbat, 48 de ani, șofer al celuilalt autoturism.

Șoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din același autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conștient, cu traumatism toracic și traumatism membrul superior”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here