Forțe în teren la Teslui: Pompierii au acționat mai multe ore/ Ce s-a întâmplat/ FOTO

Pompierii Detașamentului Slatina au desfășurat, joi, 28 iunie, un exercițiu cu forțe în teren în localitatea Cherleștii din Deal, comuna Teslui.

Conform scenariului, în urma precipitațiilor abundente, în localitatea Teslui, sat Cherleștii din Deal, s-au produs inundații în mai multe zone ale localității, o persoană a fost dată dispărută și exista posibilitatea ca aceasta să fie înecată, iar mai multe persoane au rămas izolate și a fost nevoie de salvarea acestora cu ajutorul ambarcațiunilor cu motor.

„La exercițiu au participat peste 20 de pompieri, cu trei ambarcațiuni cu motor, o motopompă de mare capacitate, autospeciala pentru transport scafandri și materiale la locul intervenției, un autocamion de intervenție, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Subunitățile de intervenție desfășoară lunar astfel de exerciții, iar scopul principal al acestora îl reprezintă antrenarea personalului operativ.

Imagini de la exercițiu:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here