Filosoful Mihai Şora, INTERNAT la terapie intensivă. A fost OPERAT DE URGENȚĂ!

Sursa foto: cancan.ro

 Intervenţia chirurgicală, realizată la Spitalul Elias, a decurs bine.

“Vă confirm. A fost operat în după-amiază aceasta. Este conştient, cooperant”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt Silviu Negoiţă.

Potrivit acestuia, a fost vorba de o colecistită acută litiazică (pietre la fiere).

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, a fost supus unei intervenţii chirugicale joi după-amiază.

”Doctorii au făcut un adevărat miracol şi le suntem profund recunoscători. Acum l-au dezintubat. Aşteptăm să se trezească. În momentul de faţă este încă la terapie intensivă”, este mesajul pe care jurnalistul Ionuţ Iordăchescu l-a primit de la soţia scriitorului.

Contactată de Adevărul, soţia filosofului a confirmat informaţia şi a declarat că a fost operat de urgenţă joi, în urma unor complicaţii.

”Se află la terapie intensivă, se recuperează acum, a fost dezintubat şi respiră singur. Nu ştiam că va intra în operaţie, a fost atât de urgent, că medicii nu au mai stat să aştepte. A avut câteva complicaţii, a fost pe fondul stresului, ceva la colecist, dar s-a terminat cu bine. Noi am crezut că sunt probleme cardiace, dar inima a fost puternică, a rezistat şi asta este cel mai important. L-am văzut şi e bine, se recuperează“, a declarat Luiza Palanciuc Şora, pentru Adevărul. 

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here