Dublă CRIMĂ în cazul bărbatului din Olt care și-a UCIS mama: A murit și vecina ÎNJUNGHIATĂ

Bărbatul de 45 de ani din comuna Brastavățu care, în urmă cu două luni și jumătate, și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit, după care a înjunghiat o vecină, este acuzat acum de două crime, pentru că, între timp, a murit și vecina sa din cauza rănii provocate de cuțit. De altfel, bărbatul, Ionel Florica, este acuzat de mai multe infracțiuni în dosarul în care a fost trimis în judecată.

Femeia, Mioara Șaghin, în vârstă de 62 de ani, a murit în urmă cu două săptămâni după ce a stat mai multă vreme în Spitalul Clinic de Urgență Craiova. Ea a fost rănită din spate cu cuțitul.

„Așa este, în urmă cu două săptămâni a murit și femeia care a fost înjunghiată în spate de Ionel Florica. A stat o vreme în spital, după care a fost externată, a fost adusă acasă. Nu avea familie, copii, au venit niște nepoți și au înmormântat-o”, a declarat primarul din Brastavățu, Cici Constantin Oprea.

Ionel Florica și-a ucis, în 14 aprilie, mama imobilizată într-un scaun cu rotile cu mai multe lovituri de cuțit, după care a incendiat camera. După crimă, a pătruns în locuința unei vecine, pe care a înjunghiat-o grav în spate, rănindu-i toracele inferior. O altă femeie, Elena Matei, a fost la un pas să îi cadă victimă, scăpând cu fuga. Ulterior, agresorul a încercat să își ia viața înfigându-și cuțitul în abdomen și în zona gâtului. Vecina înjunghiată, care avea să moară și ea, a fost transportată la Spitalul Caracal, apoi transferată, în stare critică, la Spitalul Clinic Craiova, în vreme ce criminalul a fost dus la Spitalul Caracal, unde a primit îngrijiri medicale.

Primarul comunei povestește că el s-a aflat printre primii care au ajuns la locul faptelor și că nimeni nu se putea înțelege cu agresorul, care parcă înnebunise.

Luni, Tribunalul Olt a prelungit arestarea preventivă a bărbatului, care este judecat pentru omor calificat în cazul celor două femei, pentru tentativă de omor asupra unei alte femei, pentru distrugere și violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here