Candidații recrutați în Olt pentru școlile de jandarmi, la testarea psihologică/ Ce trebuie să aibă asupra lor

În cadrul derulării activităţilor specifice de recrutare personal, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt organizează testarea psihologică a candidaţilor înscrişi în vederea susţinerii examenului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Evaluarea psihologică se va desfăşura pe parcursul a două zile, începând, zilnic, cu orele 08.30, la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie „Nicolae Golescu” Slatina, candidații urmând să fie supuși testelor în ordinea alfabetică a numelui de familie astfel.

Luni, 9 iulie, vor fi testați candidaţii ale căror nume de familie încep cu litera „A”, până la „N”, inclusiv, urmând ca marți, 10 iulie, să li se acorde atenție candidaților de la „O” la „Z”, inclusiv.

Tabelele nominale cu prezenţa candidaţilor în cele două zile sunt afişate la avizierul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Agenţilor de Poliţie „Nicolae Golescu” Slatina, str. Cazărmii, nr. 40.

Candidaţii vor avea asupra lor buletinul/cartea de identitate și câte un pix cu mină de culoare albastră.

„Este interzis accesul în sala de examinare cu telefoane mobile, aparate de fotografiat/filmat sau alte sisteme de înregistrare”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

Pentru informaţii suplimentare candidaţii se pot adresa la numerele de telefon 0249/437901 sau 0249/437904, interior 24535.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here