Dramă într-o familie din Olt: Totul a venit dintr-o dată. Sunt DEVASTAȚI/ FOTO+VIDEO

Membrii unei familii din localitatea olteană Teslui trăiesc o adevărată dramă după ce casa le-a fost distrusă, marți, de un incendiu violent. Din fericire, nu există răniți, întrucât nimeni nu se afla în casă în momentul izbucnirii incendiului. Pagubele pricinuite de foc sunt, însă, foarte mari.

La fața locului au ajuns pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. O oră s-au luptat salvatorii cu focul pentru lichidarea incendiul.

”Pompierii Detașamentului Slatina au interveni, marți, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, în comuna Teslui, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. În momentul producerii incendiului, în locuință nu se afla nicio persoană. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din holul locuinței și la acoperișul acesteia.

Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră, iar în urma incendiului au ars bunurile din holul locuinței (mobilier, tocărie, electrocasnice) și acoperișul casei pe circa 80 de metri pătrați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect sau cu improvizații, potrivit pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here