Un copil de 6 ani a DISPĂRUT luni seară și este de negăsit/ Polițiștii cer ajutorul populației

Un copil de 6 ani din localitatea Bălan, judeţul Harghita, este căutat de poliţişti după ce, luni seară, a dispărut în timp ce se juca alături de mai mulţi prieteni în apropierea casei și nu mai e de găsit.

Potrivit oamenilor legii, poliţiştii din Bălan au fost sesizaţi luni, în jurul orei 20.00, de către o tânără, care a spus că este fiul ei, Manoilă Ciprian-Costel, de 6 ani, nu s-a mai întors acasă.

„La data de 2 iulie a.c., ora 20.18, o femeie de 27 de ani, din Bălan, a sesizat, prin 112, Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, spunând că faptul că fiul ei, Manoilă Ciprian-Cristinel, de 6 ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Din verificările efectuate, a reieșit că, în seara de 2 iulie a.c., minorul se juca cu un grup de copii în apropierea locuinței, dar, la un moment dat, aceștia nu l-au mai văzut în preajmă. Ulterior, copilul a fost văzut în curtea localului unei fostei grădinițe, din Bălan.

La momentul dispariției, minorul purta pantaloni de trening de culoare albă, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap o șapcă roșie, încălțăminte sport cu leduri în talpă.

Copilul are următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,20 m, păr blond, ochi căprui, constituție astenică”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Imediat după anunțul făcut de mamă, polițiștii, pompierii și jandarmii au început acțiunile de căutare.

Oamenii îi roagă pe cei care dețin date și informații referitoare la acest caz să se adreseze poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here