18 accidente de muncă în Olt, în doar o lună. Trei dintre cazuri au fost MORTALE

În cursul lunii trecute, nu mai puțin de 18 persoane au căzut victime ale unor accidente de muncă în Olt, trei dintre lucrători pierzându-și viața.

În iunie, 18 lucrători din Olt au fost implicați în evenimente de muncă, rezultând 15 persoane cu incapacitate temporara de muncă și trei accidentați mortal, informează Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM). Toate cele trei persoane decedate și-au pierdut viața din cauza unor afecțiuni patologice, mai arată reprezentanții ITM Olt.

Este vorba de un factor poștal din sudul județului, în cazul căruia cauza decesului ar fi un infarct miocardic.

Un alt caz mortal a avut loc în cadrul unei firme de construcții, cu punct de lucru în Olt, unde un mecanic a încetat din viață în timp ce lucra.

De asemenea, un angajat al unei companii din Galați, cu punct de lucru în Olt, care se ocupa cu mentenanța unor utilaje, a decedat în timp ce repara una dintre mașinile pe care le avea în grijă.

„Toate aceste evenimente sunt anchetate de inspectorii noștri. Așteptăm și documentele medicale, cu precădere în cazul evenimentelor de muncă mortale, pentru a afla cu exactitate cauzele deceselor”, a declarat inspectorul șef al ITM Olt, Cristian Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here