Dragnea: Iohannis are abordarea unui dictator. Luni decidem dacă îl suspendăm

Liviu Dragnea a anunțat că PSD va decide luni dacă îl suspendă pe Klaus Iohannis.

Șeful PSD îl acuză pe Iohannis că este deranjat de coaliția de guvernare pentru că este ‘un dictator’.

”Am văzut că dumnealui vorbește despre dictatura majorității. El, care unul singur, este deranajat de majoritate, este exact mentalitatea unui dictator, un om care nu acceptă să nu aibă sub control absolut toate instituțiile. El dorește să aibă Guvernul, Parlamentul, Curtea Constituțională, serviciile secrete, absolut tot”, a spus Dragnea.

Dragnea, condamnat în primă instanță: Iohannis are abordarea unui dictator. Luni decidem dacă îl suspendăm.

De asemenea, Dragnea a mai spus că a discutat și cu Tăriceanu despre suspendarea președintelui, amintind de conflictul dintre consilierul preșidențial Simina Tănăsescu și judecătorul CCR Petre Lăzăroiu.

„Am discutat cu domnul Tăriceanu și i-am spus că suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă. Dacă noi stăm doar și constatăm că încalcă Constituția o dată, de două ori, că sunt trimiși consilieri prezidențiali să amenințe judecători CCR, mâine pot fi trimiși consilieri prezidențiali să amenințe judecători ICCJ, totul este posibil.

Dacă doar stăm și ne plângem, asta înseamnă că nu ne exercităm un atribuțiile constituționale. Am discutat cu domnul Tăriceanu și am convenit că luni vom lua o decizie dacă da sau nu (dacă inițiază suspendarea n.r). ”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here