Teodorovici, reacție fulger după ce Dragnea i-a cerut șefului ANAF să meargă peste Iohannis: S-A ÎNCEPUT ACȚIUNEA!

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, reacționează după ce șeful său, Liviu Dragnea, l-a ceratat public pe Ionuț Mișa, șeful ANAF, pentru că nu ar fi colectat banii de la familia Iohannis.

Teodorovici a spus că  inspectorii fiscali au început deja acțiunea de recuperare a banilor încasați de familia președintelui drept chirie din acel imobil din Sibiu, pe care familia prezidențială a pierdut-o în instanță.

„Nu, chiar acum două zile i-am cerut să-mi prezinte o astfel de situație. (…) Este obligația dlui Mișa Ionuț de a face imediat orice demers legal pentru a recupera aceste sume, că este de la Iohannis, că este de la o persoană fizică sau juridică. Este obligat să o facă. Eu sper să fi făcut ceea ce era conform legii. Sunt convins, pentru că vorbim despre un fost ministru de Finanțe. Deci este obligat. Știe legea foarte bine. Mai ales că am cerut, ca ministru al Finanțelor, să facă acest lucru.”, a spus Teodorovici, potrivit stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea este din ce în ce mai nervos după condamnarea din dosarul angajărilor fictive. În vizorul șefului PSD a intrat, joi, și Ionuț Mișa, șeful ANAF. Dragnea i-a transmis că fiscul nu colectează suficienți bani și i-a transmis că inspectorii trebuie să fie vigilenți cu toți contribuabilii, inclusiv cu cetățeanul Klaus Iohannis.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here