Un craiovean a dat lovitura furând bani și bijuterii de 85.000 lei din locuința unui caracalean. Polițiștii din Caracal au dat și ei lovitura, arestându-l

Polițiștii de la Investigații Criminale Caracal au reținut, miercuri, un bărbat din Craiova suspectat că, în urmă cu circa trei luni, ar fi furat din locuința unui caracalean bani și bijuterii în valoare de nu mai puțin de 85.000 de lei. Joi, bărbatul a fost arestat preventiv.

Din cercetările polițiștilor au ieșit la iveală indicii că, în noaptea de 30 spre 31 martie, anul acesta, un bărbat de 41 de ani, din Craiova, ar fi sustras bani și bijuterii în valoare de 85.000 de lei dintr-o localitate situată în municipiul Caracal.

În urma cercetărilor, oamenii legii au efectutat, miercuri, două percheziții domiciliare în Caracal, în urma căruia au procedat la reținerea bărbatului. Joi, acesta a fost prezentat de procurori Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, iar magistrații au admis propunerea procurorilor.

„Împotriva acestuia, la data de 5 iulie a.c., Judecătoria Caracal a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here