Bărbatul din Teslui care s-ar fi înecat în Olt, de negăsit. Scafandrii au încetat căutările/ FOTO+VIDEO

Bărbatul din Teslui care s-ar fi înecat, duminică, în apele Oltului, este de negăsit. Scafandri care l-au căutat și duminică seară, fără succes, și care s-au scufundat și luni în barajul de la Moșteni, au încetat, din nou, căutările, urmând să reînceapă acțiunile de căutare marți.

Scufundătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt au oprit căutările din cauza lipsei vizibilității și a curenților foarte puternici. În plus, nu se cunoaște cu certitudine zona în care bărbatul s-a înecat.

„La ora 14.30 s-au încheiat căutările persoanei posibil înecate în barajul Moșteni. Căutările au fost îngreunate din cauza lipsei vizibilității, a curenților puternici și a faptului că nu se cunoaște zona în care bărbatul s-a înecat. Acestea vor fi reluate, cel mai probabil, în cursul zilei de marți”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cel căutat este un bărbat de 49 de ani, din comuna Teslui, despre care se crede că s-ar fi înecat în râul Olt.

Omul este căsătorit și are nu mai puțin de cinci copii, dintre care trei mici. El muncea cu ziua prin comună pentru a le asigura copiilor hrana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here