Doi pensionari, cercetați penal după ce au cultivat droguri de mare risc

O cultură de 959 de plante de cannabis au fost descoperite de polițiști și procurori la locuința a doi bătrâni din Covasna.

Acum, cei doi sunt cercetaţi pentru cultivare fără drept a drogurilor de risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, două percheziţii domiciliare. Au fost vizate  locuinţa şi reşedinţa unei persoane, de 64 de ani, bănuite de cultivare ilicită de plante de cannabis, scrie adevărul.ro.

„Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză ar fi cultivat, începând cu luna martie a acestui an, plante de cannabis. În urma cercetărilor şi a percheziţiilor, au fost descoperite două culturi outdoor de cannabis, fiind ridicate 959 de plante de culoare verde, olive şi seminţe de cannabis. Două persoane, de 64 şi 71 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare fără drept a drogurilor de risc“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here