Oreste Teodorescu, audiat la DIICOT în dosarul “Droguri pentru VIP-uri”

Cunoscutul jurnalist Oreste Teodorescu s-a prezentat luni dimineaţă în faţa procurorilor de la DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat în dosarul de trafic şi consum de droguri în care sunt implicate şi mai multe persoane cunoscute.

La ieşirea de la DIICOT Ploieşti, Oreste Teodorescu şi-a susţinut nevinovăţia şi a afirmat că îi va da în judecată pe cei care l-au băgat în acest scandal.

“Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz. Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul public. Mă interesează de ce voi, colegii mei de breaslă, aţi colportat informaţii menite să îmi lezeze imaginea. Voi da în judecată pe absolut toţi cei care mi-au lezat imaginea publică”, a declarat Oreste.

În acest dosar, au mai fost audiaţi creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care are calitatea de suspect și stilistul Raluca Bădulescu. De asemenea, vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând, la ieșire, că are calitatea de martor.

Două persoane sunt arestate preventiv, iar un al treilea a fost trimis în arest la domiciliu în acest dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here