Dosar penal pentru un bărbat din Brâncoveni care i-a uimit pe polițiști cu faptele sale

Un bărbat din localitatea Brâncoveni trebuie să dea socoteală în fața legii după ce polițiștii l-au depistat conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Omul nu era doar beat, ci aproape în comă alcoolică. În plus, băutura consumată l-a făcut să uite că nu avea nici permis de conducere. 

Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Osica de Sus, unde polițiștii au oprit în trafic un autoturism pentru o verificare de rutină. Oamenii legii au rămas uimiți de ceea ce au descoperit la șoferul de 34 de ani, din Brâncoveni.

„Sâmbătă, 14 iulie, în jurul orei 00.30, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Osica de Sus, polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Acum, bărbatul va trebui să dea socoteală pentru încălcarea legii, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here