Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea: Am semnat contractul pentru reabilitarea corpului medical/ VIDEO

Cătălin Rotea, managerul Spitalului Județean Slatina

Proiectele de reabilitare și modernizare a Spitalului Județean de Urgență Slatina continuă. Recent, conducerea unității sanitare a semnat un nou contract de lucrări, de data aceasta pentru reabilitarea corpului medical.

Este vorba de o investiție de nu mai puțin de cinci milioane de lei, plus TVA.

„În ceea ce privește lucrările de construcții pe care le efectuăm în Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu drag pot să spun că am semnat, acum o săptămână, contractul de finanțare pentru reabilitarea corpului medical. Lucrările de proiectare și de execuție vor începe într-o săptămână, cel mult două. Prima secție pe care începem lucrările va fi Secția Oncologie și, sper ca până la finalul acestui an, să avem finalizate lucrările la etajul 5, urmând ca la începutul anului următor să continuăm cu secția Medicină Internă și Gastroenterologie”, a declarat managerul spitalului, Cătălin Rotea.

De asemenea, unitatea sanitară se află în faza de evaluare a ofertelor pentru reabilitarea imobilului în care a funcționat fosta Creșă nr. 1 și unde se va muta Secția Psihiatrie a spitalului.

„Locația unde va funcționa Secția Psihiatrie, fosta Creșă 1, va face obiectul unui alt contract de execuție. Acum suntem în faza de evaluare a ofertelor și cred că în această săptămână sau cel târziu săptămâna viitoare vom avea și firma câștigătoare, urmând să semnăm contractul”, a mai declarat managerul unității sanitare.

Această investiție are o valoare evaluată de șase milioane de euro, plus TVA.

Alte două studii de fezabilitate sunt în lucru și ele se referă la construirea unei pasarele între corpul central și corpul medical și la extinderea blocului operator cu încă două săli de operație.

„Pe parcursul lunii iulie așteptăm finalizarea a două studii de fezabilitate, astfel că vom vedea valorile pe de o parte la pasarela care trebuie construită între corpul central și corpul medical, iar pe de altă parte valoarea finală a investițiilor care se referă la extinderea cu încă două săli de operație a blocului operator”, a mai precizat Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here