Crimă cumplită în Braşov, unde un bărbat a fost ucis cu bestialitate de doi hoți

Un tânăr de 22 de ani şi-a găsit tatăl decedat, marţi, 17 iulie, pe un câmp aflat în apropierea DJ 103B, care face legătura între comuna Teliu, judeţul Braşov, şi satul Dobârlău, judeţul Covasna. Acesta a apelat 112 şi la faţa locului s-au deplasat imediat un echipaj de Poliţie şi un echipaj SMURD, care au confirmat cele sesizate, scrie realitateadesibiu.net

De altfel, o echipă operativă complexă, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, medic legist din cadrul SJML Braşov şi poliţişti din cadrul IPJ Braşov au efectuat cercetarea la faţa locului

Se pare în dimineaţa zilei de 17 iulie, victima a plecat de la domiciliu cu tractorul pentru a lucra mai multe terenuri cu lucernă situate în extravilanul comunei Teliu. Din verificările şi investigaţiile efectuate a rezultat că, la un moment dat, victima a surprins mai multe persoane cu o căruţă în timp ce sustrăgeau lucernă de pe terenul său. Acesta le-a cerut socoteală, două dintre persoanele surprinse au ripostat, lovindu-l cu obiecte contondente în zona capului şi corpului.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la SJML în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului, fiind constituite echipe de căutare a autorilor pe raza localităţilor limitrofe, în strânsă colaborare cu IPJ Covasna.

„În urma exploatării datelor şi informaţiilor obţinute, a fost stabilită identitatea ambilor autori, iar unul dintre suspecţi, în vârstă de 27 ani, domiciliat în localitatea Dobârlău, judeţul Covasna, fără ocupaţie şi cu antecedente penale, a fost identificat la domiciliu. Suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, ulterior faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi omor calificat”, informează IPJ Braşov.

Căutările au continuat şi în cursul zilei de astăzi, celălalt suspect, în vârstă de 28 ani, cu antecedente penale, fiind identificat la liziera pădurii din localitatea Dobârlău. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, urmând a fi dispuse măsurile legale prin unitatea de Parchet.

Potrivit IPJ Braşov, cei doi agresori sunt fraţi.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here