Vasile Blaga își arată colții! Critică DUR situația din PNL: Sunt multe lucruri de corectat!

Foștii lideri PDL-iști s-au adunat într-o ședință informală, convocată de Vasile Blaga. Printre cei care au participat s-au numărat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

Vasile Blaga, fost președinte al PDL și fost co-președinte al PNL, s-a arătat nemulțumit de situația din partid și consideră că sunt multe de corectat.

”A fost o ședință fără ordine de zi, între prieteni. Ne interesează partidul, parcursul lui, tot ceea ce va face în 2019, câștigarea alegerilor prezidențiale. Ce ar face PSD dacă ar avea și președinția? Sunt multe lucruri de corectat, îl vom susține pe Klaus Iohannis”, a spus Vasile Blaga, citat de stiripesurse.ro

Deși Ludovic Orban a fost în sediul partidului, el nu a participat la întâlnirea secretă.

”Nu l-am invitat pe domnul Orban la această ședință, pentru că așa am decis noi, să ne vedem în formula fostului PDL. Dacă domnul Orban intra în sală alături de noi, nu era nicio problemă, nu avem nimic de ascuns”, a spus Blaga.

El a mai precizat că nu-și mai dorește să fie președinte al partidului, însă va ajuta din poziția în care este: ”Eu nu îmi mai doresc să fiu niciodată președinte al PNL (…) Nu-mi trebuie nicio funcție în partid. Vreau să am orice loc pe care și-l doresc colegii mei. Din moment ce colegii mei au răspuns când i-am chemat la o întâlnire, înseamnă că nu am nevoie de nicio funcție”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here