Protest cu măşti de gaze în faţa Ministerului Mediului: „Ne-am săturat de mirosuri, ne-am săturat de poluare”/ FOTO

Mai multe persoane au protestat miercuri dimineaţă în faţa Ministerului Mediului cerând închiderea gropii de gunoi din Chiajna. Aceştia se plâng că în ciuda sesizărilor repetate înainte pentru închiderea depozitului care emană un miros greu de suportat, autorităţile nu au făcut nimic.

„Ne-am săturat de mirosuri, ne-am săturat de poluare, se simte un aer greu aproape în fiecare noapte. Să se aplice articolul 35, avem dreptul la un aer curat și-l vrem!”, a cerut unul dintre protestatari, conform Digi24.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Eu stau în Chiajna și acolo aerul este irespirabil aproape în fiecare seara miroase foarte urât. De un an sesizăm să se repare această problemă și nu s-a reparat”, a continuat o altă persoană.

De asemenea, protestatarii afişează un banner pe care scrie „Nu accept să fiu furat şi de aerul curat”.

Alţi protestatari poartă tricouri inscripţionate cu mesaje referitoare la inconveninentele provocate de exitenţa gropii de gunoi.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Groapa de gunoi din Chiajna funcţionează din anul 2000, iar în ultimii ani numeroase persoane au făcut sesizări repetate şi chiar au şi protestat cerând închiderea acesteia declarându-se afectaţi de mirosul degajat de aceasta.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here