Scandal între PSD și ALDE pe tema Legii off-shore privind exploatarea gazelor din Marea Neagră: ‘Va fi modificată prin Ordonanță de urgență’/ Surse)

Neconcordanțe în coaliția PSD-ALDE. Potrivit unor surse din Ministerul de Finanțe, Legea off-shore privind exploatarea gazelor din Marea Neagră va fi modificată prin Ordonanță de urgență imediat după ce va fi publicată în Monitorul Oficial, Legea fiind deja votată în Parlament, scrie Hotnews.

Modificarea este anunțată după ce deputatul ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, luni, că nu a existat dialog între membrii coaliției de guvernare în privința a două proiecte de legi: o inițiativă legislativă a ALDE și proiectul legii off-shore. Vosganian a anunțat că la ședința Coaliției, ALDE a cerut  explicații și a cerut ca Executivul să modifice de urgență legea off-shore.

“Am cerut explicații în interiorul Coaliției pe două proiecte de legi: legea offshore și un proiect de lege adoptat în Parlament privind ajutoarele sociale, să ne spună despre ce este vorba în această oarecum anecdotică și capricioasă relaționarea între PSD și ALDE și care, sperăm noi în sesiunea din toamnă să nu se mai repete (…). Eu cred că propunerea (n.r. – referitoare la legea off-shore) care a fost făcută şi care a fost adoptată în comisie a fost o propunere care pe noi, care eram membrii ai comisiilor reunite din partea ALDE, ne-a pus într-o situaţie delicată. Eu cred că pentru o mai bună acuratețe a procedurii legislative e nevoie de discuţii prealabile”, a declarat Vosganian.

Sursa: b1.ro

1 COMENTARIU

  1. In loc sa stam sa ne uitam la gazul din Marea Neagra, am putea creste economia si forta de munca doar prin lasarea investitorilor sa ne ajute si sa ne oprim cu modificarile abuzive si lipsite de transparenta ale legii offshore

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here