Municipalitatea a pus la pământ fosta unitate militară din Slatina/ FOTO

Municipalitatea a demolat două dintre cele trei imobile în care a funcționat fosta unitate militară

Primăria Slatina a demolat două dinrte cele trei imobile în care a funcționat fosta unitate militară de pe strada Tunari. Ultima clădire va fi pusă la pământ în cel mult două săptămâni, potrivit viceprimarului Claudiu Stăncioiu. Pe suprafața fostei unități militare autoritățile locale vor să construiască un parc, o creșă și o grădiniță, un mall și un restaurant, dar și mai multe blocuri de locuințe.

Primele clădiri demolate sunt cele de lângă gardul împrejmuitor care străjuiește fosta unitate militară de-a lungul bulevardului Alexandru Ioan Cuza. Nu va dura mult până când și ultimul imobil va fi demolat.

„Două clădiri au fost demolate deja şi urmează și cea de a treia. Cred că în următoarele două săptămâni va fi demolată şi cea de a treia clădire”, a declarat Stăncioiu.

Pe suprafața totală a fostei unități militare autoritățile locale vor să construiască un parc (cu un pavilion, o parcare de 2.400 de metri pătrați, o pistă de alergare, un teren de sport multifuncțional și două locuri de joacă mari), o creșă și o grădiniță, un mall și un restaurant, dar și mai multe blocuri de locuințe.

Locul unde va fi construit o unitate de alimentație publice este râvnit de McDonald’s, suprafața de 3.443 urmând să fie concesionată prin licitație publică.

Municipalitatea a demolat două dintre cele trei imobile în care a funcționat fosta unitate militară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here