Indicatoarele rutiere montate pe Centura Caracalului au fost VANDALIZATE/ FOTO

Mai multe indicatoare rutiere montate pe noua variantă de ocolire a municipiului Caracal au fost vandalizate noaptea trecută de persoane necunoscute. Polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea făptașilor, după ce administratorul variantei ocolitoare a depus o plângere în acest sens.

Astfel de acte pot duce la producerea unor evenimente rutiere cu urmări grave, atrag atenția reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, într-un mesaj postat pe pagina de facebook a instituției.

„Mai multe indicatoare rutiere montate pe noua variantă de ocolire a municipiului Caracal, VO 6G, au fost vandalizate noaptea trecută de persoane, încă, necunoscute, acest lucru putând duce la producerea unor evenimente rutiere cu urmări grave. 

Reamintim faptul că distrugerea, vandalizarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a indicatoarelor, semafoarelor, amenajărilor rutiere se pedepsește penal cu închisoare”, se arată în mesajul celor de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

Secția de Drumuri Naționale Slatina, care administrează varianta ocolitoare a Caracalului, a depus, în această dimineață, o plângere la poliție pentru distrugerea indicatoarelor.

„În această dimineață, la sediul Serviciului Rutier a fost depusă o plângere în acest sens. Polițiștii efectuează verificări în vederea identificării persoanei sau persoanelor care au săvârșit această fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here