CAO execută lucrări şi spălări ale reţelelor. Atenție, în noaptea de marți spre miercuri se oprește apa în Slatina

Compania de Apă Olt execută, în aceste zile, lucrări şi spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă. Marți, 24 iulie, începând cu ora 22.00, până miercuri, 25 iulie, la ora 05.30, alimentarea cu apă în partea de sus a Slatinei va fi oprită.

Astfel, potrivit unei adrese a CAO, acțiunile vor avea loc după următorul program:

• 23 iulie, de la ora 21.30, până a doua zi la ora 5.30 – spălări în partea de jos a municipiului Slatina. Apa nu va fi oprită.

• 24 iulie – lucrări pe reţele în partea de sus a oraşului, care impun golirea totală a sistemului public. Apa va fi sistată începând cu ora 22.00, până a dopua zi, la ora 5.30.

• 25, 26, 27 iulie – spălări ale reţelelor publice în partea de sus a municipiului Slatina şi în comuna Slătioara, de la ora 21.30, până a doua zi, la ora 5.30. Nu se sistează furnizarea apei.

„Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, declară reprezentanţii CAO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here