SURPRIZĂ totală pe scena politică! Anunț EXPLOZIV despre candidatul PSD la prezidențiale! Dragnea nu se aștepta la asta…

Sursa foto: b1.ro

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a declarat marți seară că PSD are potențiali candidați la prezidențialele de anul viitor. El a precizat că at fi un bun candidat și că ar fi o ipocrizie din partea sa să susțină că nu și-ar dori cea mai importantă funcție în stat.

“Nu mă întrebaţi pe mine de aşa ceva. Haideţi să vă spun şi altceva. Un om politic dacă nu vrea mai mult este ipocrit. Orice om politic poate îşi doreşte să fie undeva, dacă ar spune nu, s-ar spune că are alte interese şi ipocrit nu sunt”, scrie Agerpres.

Teodorovici a subliniat calitățile pe care în viziunea sa ar trebui să îl aibă președintele.

“Îmi doresc şi eu un preşedinte care să mă reprezinte în afara ţării cu demnitate, adevărat, să mă mândresc când iese pe scenele internaţionale în discuţii, să văd că este şi ferm, şi glumeşte şi zâmbeşte şi are relaţii de prietenie cu ceilalţi demnitari ai lumii. În ţară să fie unul care asigură coerenţă, eleganţă, diplomaţie, dialog”, a mai spus Teodorovici.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here