Lucian Onea și Mircea Negulescu, puși sub control judiciar

Sursa foto: b1.ro

Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost plasați sub control judiciar în dosarul deschis în urma plângerii formulate de Vlad Cosma (PSD), informează dcnews.ro. 

De asemenea, procurorii i-au interzis lui Lucian Onea să mai lucreze la dosarul lui Vlad Cosma, ceea ce înseamnă că dosarul va fi repartizat unui alt procuror.

Onea și-a dat demisia de la conducerea DNA Ploiești, după ce pe numele său a fost deschisă o anchetă. El a fost pus sub urmărire penală într-un dosar privind falsificarea unor liste cu martori în cadrul unei anchete. În aceeași cauză este vizat și Negulescu, și el fost procuror DNA Ploiești.

Pe numele celor doi au fost depuse, la Parchetul General, mai multe plângeri de către persoane pe care le-au anchetat. Unul dintre ei este fostul deputat PSD Vlad Cosma, precizează Mediafax. El a depus pe 9 februarie o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu. El i-a acuzat pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here