PSD dă vina pe consilieri pentru gafa colosală a premierului Vasilica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă comune cu premierul muntenegrean Duško Marković, că se bucură că se află la Priştina, capitala Kosovo, deşi era la Podgorica, capitala Muntenegrului.

Este o ”gafă serioasă de diplomaţie“, o recunoaște chiar Adrian Dobre, fost secretar de stat şi fost purtător de cuvânt al PSD. Dobre, însă, dă vina pe consilierii premierului.

”Este o gafă care nu poate fi negată. Din păcate, zona Balcanilor este o zonă cu multe sensibilităţi istorice, aş putea spune chiar cu un bagaj genetic în ceea ce priveşte partea de politică zonală, regională. Mai mult decât a recunoaşte că este o gafă nu ştiu ce aş putea să spun. Eu cred că doamna prim-ministru trebuie să-şi facă o analiză foarte clară şi foarte serioasă a consilierilor domniei sale, în primul rând, şi a dosarelor de ţară pe care le primeşte în aceste vizite. Cred că ar trebui pregătite mult mai bine. Sigur, nu sunt de dorit aceste gafe, pentru că pot crea frustrări în spaţiul în care reprezintă România, Guvernul României şi lasă de dorit“, a declarat Adrian Dobre, la Digi24.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here