Dezvăluiri INCENDIARE ale lui Darius Vâlcov despre RCS&RDS: Au dat telefoane pe la DNA! Ne luptăm cu mafia, ne amenință, ne șantajează, ne pun cătușele

Darius Vâlcov, consilier personal al premierului Viorica Dăncilă, a anunțat, vineri seară, la România TV, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, că Guvernul are lupte mari cu mafia din energie. Vâlcov a dat exemplu grupul RCS&RDS, care a intrat pe piața de energie.

”Avem mari probleme cu mafia din energie. Trebuie să ne purtăm cu mănuși. Ne amenință, ne șantajează, ne pun cătușele. Dacă nu nou, familiilor, că avem copii. Ei ne fac pe noi penali. Noi ne luptăm cu acești mafioți. RCS&RDS a ieșit pe piață și s-au evaluat la 4 miliarde de lei, de 4 ori mai mult. Administratorii ei au probleme penale, firmele lor nu au avize. Au dat telefoane, pe la DNA, și au obținut. Fondurile de pensii ce au făcut? Au cumpărat acțiuni. Șase din cele 7 fonduri, poate sunt 5, au cumpărat acțiuni la RCS. Într-un singur an, prețul a scăzut cu 25% și vor mai scădea cu 25%. ASF trebuie să intervină, au datorii de peste 1,2 miliarde de lei. E o fraudă de un miliard într-un an de zile. Trebuie să vedem cine sunt și unde sunt acești mafioți șefi. În septembrie dăm lupta”, a declarat Darius Vâlcov, potrivit ziuanews.ro.

Darius Vâlcov a fost condamnat, în februarie 2018, la opt ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de trafic de influență. Decizia Curții Supreme nu este însă definitivă, iar Vâlcov a atacat cu recurs soluția pronunțată în primă instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here