Ploile torențiale au făcut ravagii în Olt. Curți inundate în Slatina și Caracal. Pompierii au intervenit în forță/ FOTO+VIDEO

Mai multe curți din Slatina și Caracal au fost luate pe sus de apa acumulată din ploaia torențială care a lovit, vineri seară, zeci de localități din Olt. Nivelul apei este atât de mare, încât cei cu inundații în curți s-ar putea trezi cu apa și în locuințe.

Pompierii au intervenit în forță cu pompe pentru asanarea apei din două gospodării.

„În urma apei acumulate din precipitații abundente căzute vineri seară, pompierii din Slatina și Caracal acționează în municipiul Slatina și municipiul Caracal, pentru asanarea apei.

În municipiul Slatina se acționează la două adrese, pe strada Grădiște, pentru evacuarea apei din curți.

Din cauza nivelului apei există pericolul ca și locuințele să fie afectate.

În municipiul Caracal se acționează pe străzile 1 Decembrie, Antonius Caracalla și Dezrobirii, tot pentru evacuarea apei din trei curți.

Și la aceste adrese există pericolul ca apa să se infiltreze în locuințe. Pompierii acționează cu motopompe și autospeciale prevăzute cu accesorii pentru asanarea apei”, a declarat purtărorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Zeci de localități din Olt s-au aflat, vineri, sub mai multe atenționari de vreme severă imediată.

Ploi torențiale au căzut, între orele 17.30 – 20.00, înregistrându-se precipitații de până la 35 de litri pe metrul pătrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here