Iordănescu junior, sfidat și înjurat de jucătorii de la CFR. Cum a “reușit” să piardă vestiarul

Sursa foto: digisport.ro

Edward Iordănescu a fost demis după doar 3 meciuri pe banca celor de la CFR Cluj. Războiul intern la vârful conducerii şi înfrângerea cu Malmo i-au determinat pe conducătorii clubului să-l contacteze pe Conceicao, dar în privința acestei decizii a contribuit și faptul că Iordănescu ar fi pierdut vestiarul.

Emmanuel Culio este jucătorul de la care a pornit ofensiva vestiarului contra lui Iordănescu junior, încă din cantonamentul din Polonia, efectuat în perioada precompetițională. În cadrul unui antrenament, Culio și Djokovic s-au luat la bătaie în urma unui duel mai dur, iar antrenorul a intervenit personal să-i despartă pe cei doi jucători. În acel moment, argentinianul l-ar fi înjurat pe antrenor, iar de atunci, spiritele au început să se aprindă și mai tare.

“Cei doi au început să-și care pumni, iar când Iordănescu a vrut să stopeze conflictul, Culio i-a răspuns foarte obraznic. Ceva de genul «Tu ce p… mea vrei, mă?»”. 

Iordănescu a încercat să discute şi personal cu Culio, însă reacţia acestuia din urmă a fost la fel de arogantă.

“Culio a reacționat la fel de zeflemitor. A aruncat tricoul spre antrenor și i-a zis că n-are ce să discute”, a dezvăluit un martor.

După cele două episoade, relația dintre Culio și Iordănescu s-a degradat și mai mult, iar mijlocașul ar fi cooptat și alți fotbaliști în răscoala din vestiarul CFR-ului.

Un fotbalist de la CFR a dezvăluit faptul că în cantonament, jucătorii fumau fără menajamente. “În Polonia, au fost dese ocazii în care cei patru, cinci fumători din lot nu se fereau deloc să sudeze țigări în cantonament chiar în prezența oamenilor din staff. Nimeni n-a reacționat la adresa lor”, este declarația unui jucător de la CFR, potrivit Gazetei.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here