A fost identificat un suspect în cazul incendiilor devastatoare din Grecia, în care au pierit 88 de oameni

Autoritățile din Grecia au stabilit cauza incendiului care a ucis 88 de oameni. Este vorba de neglijență, iar vinovatul a fost identificat.

Autoritățile elene susțin că incendiile devastatoare au pornit după ce un foc a fost lăsat nesupravegheat. Oamenii legii au identificat deja un suspect, care ar fi un localnic. El ar fi încercat să dea foc la niște crengi uscate, potrivit agenției Ekathimerini.com.

După ce și-a dat seama ce a făcut, el ar fi încercat să-și ascundă urmele, dar pompierii au identificat locul de unde a pornit totul.

Totodată, investigația a mai arătat că alte două focuri separate au fost pornite, luni seara, pe un drum rural, în apropiere de Nea Marki. Gestul ar fi fost unul intenționat.

Grecia a fost afectată în ultima perioadă de mai multe dezastre naturale, printre care și mai multe incendii de vegetație. Numărul oamenilor care au decedat în urma incendiilor masive de vegetație în Grecia a ajuns la 88, vineri, potrivit ultimelor date oferite de autorități. Alți 10 oameni se află internați în stare critică.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here