Două magazine din Olt, ÎNCHISE de medicii veterinari/ Ce au găsit aceștia la control

Două magazine din Olt au fost închise, recent, de reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, după un control în care au descoperit că angajații unităților respective încălcau regulile minime de igienă prin manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Este vorba despre două magazine administrate de o firmă din Radomirești, SC Liliana Mondial SRL, potrivit realitateaoltului.ro.

Măsura de închidere a magazinelor a fost luată în timpul unor controale pe care reprezentanții DSVSA le-au derulat în ultimele trei zile pentru preîntâmpinarea apariției unor episoade de toxiinfecții alimentare.

Au fost verificate un număr de 96 de unităţi, fiind aplicate cinci sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.400 lei, patru avertismente și două ordonanţe de suspendare a activităţii.

„Principalele deficienţe constatate şi sancţionate au fost cele privind nerespectarea minimelor reguli de igienă prin manipulare necorespunzătoare a produselor alimentare şi etichetare necorespunzătoare a produselor alimentare”, arată DSVSA Olt, citată de realitateaoltului.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here