Şoferul cu număr de înmatriculare anti-PSD, dosar penal în Craiova

Numărul de înmatriculare care a devenit viral în mediul online era valabil doar pe teritoriul Suediei, susţine Poliţia Română. Ca urmare, şoferul s-a ales cu dosar penal, iar plăcuţele de înmatriculare vor fi schimbate.

Românul care a făcut senzație în ultimele săptămâni cu numărul său de înmatriculare, din Suedia, la adresa PSD s-a ales cu dosar penal, la Craiova. Poliția Română spune că numărul era valabil doar pe teritoriul Suediei, iar plăcuţele de înmatriculare vor fi schimbate. Bucureșteanul s-a plimbat în ultima perioadă prin țară în semn de protest la adresa guvernării.

Autorităţile suedeze au confirmat, printr-o adresă oficială trimisă MAI, că numărul cu dedicaţia pentru PSD poate fi utilizate doar în Suedia, susţine ziaruldecraiova.ro.

„Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menţionate sunt valabile doar pe teritoriul naţional al acestui stat şi nu sunt valabile pe teritoriul altor ţări. Totodată, în aplicaţia EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliţie judeţene.

„Vă informăm asupra faptului că Poliţia Română poate solicita ca plăcuţele de înmatriculare în cauză să fie îndepărtate, iar în locul acestora să fie montate plăcuţele de înmatriculare comune. Plăcuţele de înmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul naţional şi nu sunt valabile pe teritoriul altor state, în condiţiile în care acestea nu permit în mod specific acest lucru”, se arată în comunicarea autorităţilor suedeze către cele române.

Şoferul maşinii se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism ale cărui numere de înmatriculare nu sunt valabile pe teritoriul ţării noastre.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here