‘Sunt micul copil al doamnei Kovesi’ – Procurorul ‘Portocală’ era INTANGIBIL! Dezvăluiri EXPLOZIVE: ”Era REGELE! Mânca la orice restaurant fără să plătească, teroriza oameni…”

Omul de afaceri Răzvan Alexe a fost audiat, miercuri, la sediul Parchetului General în dosarul fostului procuror DNA Mircea Negulescu.

Alexe a declarat că procurorul ‘Portocală’ se lăuda cu o relație foarte apropiată cu Laura Codruța Kovesi, afirmând în nenumărate rânduri că este ‘unicul ei copil’.

„Am venit în dosarul instrumentat de doamna procuror Grosu, o plângere penală făcută de Vlad Cosma împotriva domnului Negulescu, nu știu și dacă al domnului Onea. Nu știu exact cu ce mă vizează, am venit în calitate de martor, am venit cu avocatul să văd despre ce este vorba. Ce mai poate face domnul Negulescu după ce a făcut ceea ce a făcut, că a terorizat familia Cosma, că ne-a terorizat pe toți ca ne-a udat paturile, era regele Ploieștilui și al justiției. Se face victimă, e slab că s-a operat, e bătut de soartă. (…) Tot Ploieștiul știe – dânsul nu se ferea pentru că era intangibil. Putea să iasă la orice restaurant voia, mânca orice, nu plătea niciodată. În cazul în care era cu un invitat plătea el cum a fost și în cazul lui Vlad Cosma. Eu știu de la Vlad care are niște înregistrări și poze făcute la niște chitanțe pe care le plătea consilierul lui”, a declarat omul de afaceri Răzvan Alexe, la Parchetul General, scrie Mediafax.

Întrebat dacă fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, știa de acțiunile procurorului suspendat Mircea Negulescu, acesta a spus: „Nu pot să o învinuiesc pe Laura Codruța Kovesi, nu am avut tangențe cu DNA Central, dar știu că dânsul se umfla: „Doamna k! Sunt micul copil al doamnei K”. Că era adevărat sau nu… Se lăuda în fața noastră, a colegilor de la Procuratura”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here