Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Vremea o ia RAZNA în următoarele ore în TOATĂ ŢARA!

După săptămâni întregi în care România a fost lovită de ploi torenţiale, Agenția Națională de Meteorologie (ANM) anunță că joi vremea va fi frumoasă în cele mai multe regiuni din țară. Totuși, vor fi zone cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta, local, prin averse şi descãrcãri electrice.

Astfel, în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, precum şi în zonele montane, instabilitatea atmosfericã va fi temporar accentuatã şi se va manifesta, local, prin averse şi descãrcãri electrice. Punctiform se vor mai înregistra cantitãţi de apã însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor apãrea izolat, îndeosebi dupã-amiaza. Vântul va prezenta unele intensificãri în est şi sud-est, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 22 de grade.

În capitală, la începutul zilei, vântul va sufla moderat și slab până la moderat în cea de-a doua parte a zilei de joi. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 25 si 30 de grade, iar norii se vor risipi, lăsând loc soarelui, potrivit a1.ro.

La mare, joi vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi tocmai bune pentru plajă. Previziunile din punct de vedere al temperaturilor se încadrează între 24 de grade la primele ore al dimineții și 29 de grade Celsius la jumătatea zilei.

Vremea se încălzește și la munte, acolo unde în ultimele zile am avut parte de o vreme foarte capricioasă condimentată cu furtuni și perioade în care termomentrele au indicat temperaturi sub 20 de grade. Se pare că în ultimele zile ale săptămânii vom avea parte de o vreme perfectă pentru drumeții.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here