S-a inventat LUDOVICUL în politică: ‘Doamne, Dumnezeule! Şi SLUGĂ CARAGHIOASĂ și PENIBIL!’ Daniel Zamfir ŞTERGE PE JOS cu Orban

Senatorul Daniel Zamfir, presedintele Comisiei Economice, industrii şi sevicii, lansează un atac de extrem de dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban.

Dat afară din PNL pentru poziţia sa critică la adresa lui Orban şi înscris în ALDE, Zamfir reacţionează după declaraţiile liderului PNL, care a spus sâmbătă, la Consiliul Național al liberalilor, că preşedintele Klaus Iohannis e garantul apărării drepturilor şi libertăţilor individuale.

“Orban zice că Iohannis e garantul apărării drepturilor fundamentale ale oamenilor. Doamne, Dumnezeule! După ce s-a inventat bocul, avem acum o nouă unitate de măsură a penibilului în politică: ludovicul. Acum e ‘doi în unu’: și slugă caraghioasă și penibil”, a scris Daniel Zamfir duminică, pe pagină să de Facebook.

Ludovic Orban a spus, în debutul reuniunii de sâmbătă, că liberalii trebuie să se asigure că preşedintele Klaus Iohannis va obţine o nouă victorie în alegerile prezidenţiale.

“În urmă cu 4 ani începea o poveste frumoasă pentru România. Cele două mari partide de dreapta şi-au dat mâna şi au reuşit, în ciuda tuturor pronosticurilor şi în împotriva tuturor instituţiilor statului, dar cu sprijinul oamenilor, cetăţenilor să obţinem o victoria răsunătoare şi Klaus Iohannis să câştige cu un scor zdrobitor alegerile prezidenţiale. Trebuie să ne asigurăm că această poveste frumoasă va continua. Daţi-mi voie să-l invit să ia cuvântul pe garantul democraţiei din României, garantul destinului euroatlantic al României, pe garantul drepturilor şi libertăţilor individuale, unei dezvoltări fireşti pentru României – Klaus Werner Iohannis”, a afirmat Orban.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here