Accident rutier la ieșire din Balș/ O fetiță de 5 ani și mama sa au ajuns la spital/ Imagini de la fața locului

O fetiță de doar cinci ani și mama sa, ambele din Timișoara, au ajuns, luni după-prânz, la spital după ce autoturismul lor a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 65 – E 574, la ieșirea din Balș spre Slatina.

Autoturismul femeii din Timișoara a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

La fața locului au ajuns un echipaj SMURD și o ambulanț, care au acordat primul ajutor victimelor și le-au trsnportat la spital.

„Pompierii SMURD Balș și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt au intervenit, luni, la ieșirea din orașul Balș spre municipiul Slatina, pe E 574, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

În urma accidentului, o minoră, în vârstă de 5 ani, cu atac de panică și mama acesteia, în vârstă de 36 de ani, cu dureri la cap, ambele cu domiciliul în municipiul Timișoara, au fost transportate la Centrul de Urgențe Balș”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

 

 

 

 

 

 

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului și au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here