Cortul pentru joaca micuților – sugestii pentru alegeri inspirate de la Nichiduta

Cu siguranță orice părinte își amintește despre pasiunea cu care inventa lucruri, construia căsuțe sau corturi cu ce avea la îndemână în vremea copilăriei. Păturicile și scaunele erau piese de bază în realizarea acestora, însă nivelul de siguranță și stabilitate a presupusei construcții era unul destul de scăzut, deci riscurile de accidentare nu lipseau nicicum.

Acum lumea jucăriilor s-a diversificat enorm, prezentând posibilitatea de a cumpăra inclusiv corturi de joacă pentru cei mici. Acestea se găsesc în dimensiuni diverse, cu design-uri speciale, atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. În funcție de necesitate și de preferințe, părinții găsesc o varietate de modele, la prețuri variate în cadrul site-ului Nichiduta.ro, magazin specializat în articole pentru copii.

Pentru ca diversitatea să nu pună pe nimeni în dificultate vis a vis de o asemenea alegere, în rândurile de mai jos sunt prezentate câteva criterii și aspecte de urmărit de către cumpărători. Scopul este de a identifica articolul potrivit, care să ofere nu doar stabilitate și siguranță, dar și care să reprezinte o atracție deosebită pentru cei mici.

Aspecte care dictează alegerea unor corturi pentru cei mici sigure

Varianta practică de joacă – cortul reprezintă locul în care cel mic se poate retrage pentru a petrece timp alături de jucăriile sale preferate. Este lumea în care acesta își construiește mici secrete, putând fi montat atât în locuință, cât și în curte – după cum permite vremea.

Că este o alegere inspirată, nu mai încape urmă de îndoială, întrucât determină micuții să dezvolte o viață activă, respectiv să îmbunătățească evoluția abilităților motorii.

Iată care sunt aspectele pe care trebuie să le vizeze părinții în alegerea de corturi pentru cei mici:

  • Locul instalării

Cei care locuiesc la curte ar trebui să opteze pentru un cort de exterior, pentru ca cei mici să aibă parte de beneficii complete. Recreerea în natură, respirând aer curat nu poate fi decât o sursă de energie pentru copii.

Fiecare categorie în parte se deosebește prin caracteristici specifice ale corturilor. Dacă modelele pentru exterior sunt mai rezistente, realizate din materiale mai stabile, cele pentru interior folosesc o pânză mai subțire, care face manevrarea și montarea mai simplă. Există și soluții pentru uz mixt, produsul având o funcționalitate de ansamblu limitată pentru a împăca ambele condiții de utilizare.

  • Vârsta copilului

Cei mici sunt pasionați de orice le poate pune imaginația la contribuție, iar un cort face în mod definitoriu asta. Modelele de corturi pentru cei mici oferite pe nichiduta.ro sunt concepute în mod deosebit pentru a se plia pe fiecare categorie de vârstă. Acesta este un alt criteriu care dictează alegerea cortului. Opțiunile diferă și în ceea ce privește sexul copiilor. Este un aspect de avut în vedere în general, indiferent de articolul dorit.

Astfel, alegerile bifează corturi pentru fetițe, pentru băieței sau modele unisex. Părinții care doresc să asigure un loc de joacă pentru copiii lor, respectiv când au și fetiță și băiat sau când plănuiesc să fie o investiție de durată, valabilă și pentru ceilalți posibili viitori membri ai familiei, aleg un model unisex.

  • Dimensiunile

După buget și dorințe, fiecare se poate orienta după corturi pentru cei mici de vaste dimensiuni. Raportarea la categoria de vârstă este o recomandare în acest sens, dar și la locul amplasării acestuia. Cu toate acestea, chiar dacă livingul este unul încăpător, un cort prea mare nu este cea mai bună opțiune.

  • Design

Alegerea cortului după design este inspirată. Culorile specifice pentru fiecare sex vor atrage, iar modelele constând în flori, mașinuțe, prințese și alte caractere din desene animate cu siguranță vor stârni interesul și dorința de joacă a copiilor.

  • Nivelul de siguranță

Desigur că nu pe ultimul loc trebuie pus nivelul de siguranță asigurat de către sistemul în care este conceput cortul. La fel ca atunci când un părinte cumpără un carucior pentru fetite gasit online sau orice altă jucărie ori mijloc de distracție pentru cel mic, verificarea siguranței pe care articolul în sine o poate oferi este esențială.

Producătorul trebuie să fie un nume certificat, întrucât frecvența opțiunilor de calitate îndoilenică este una destul de mare. Un cort solid, dar care să nu prezinte pericole vis a vis de sănătatea și siguranța copilului este ideal.

Astfel de opțiuni, respectiv care se pliază pe cerințe variate din mențiunile de mai sus găsesc cei interesați în cadrul site-ului Nichiduta.ro, la preturi echitabile, ce prezinta un raport excelent cu calitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here